Landscapes: het is bijna zover.

Share:

Na 2 heerlijke concerten met het Brussels Philharmonic, het VRK en Kalliope, alles olv Eric Whitacre, bereiden we ons stevig voor op onze concerten op do 21/3 en vrij 22/3. Ondertussen hadden we een repetitie met de violiste, cellist en pianist. Topmuzikanten!
Gelukkig kan u daar ook nog altijd van komen genieten. Wie nog op vrijdag naar Lede wil komen, zal zich een beetje moeten haasten. Contacteer ons gerust voor kaarten!

Koriolis in Oslo : een onvergetelijke trip

Share:

De eerste concertreis van Koriolis is een feit. Op 8 december trok het koor naar Oslo, de thuisstad van de componist Kjell Mørk Karlsen. Daar voerde Koriolis diens oratorium O Magnum Mysterium uit, samen met het Noorse koor Chorale Selskap. Naast de muziek werden uiteraard ook bezoekjes gepland: aan het prachtige operagebouw, het Munchmuseum, het Vigelandpark met de grote beelden, de mooie eilandjes rond Oslo, het vikingschipmuseum enz. Een goed gevuld weekend, dat wegens het Belgische sneeuwweer zelfs onverwacht werd verlengd!

Koriolis goes international

Share:

Kamerkoor Koriolis in Stemband van Koor&Stem vzw deze maand met O Magnum Mysterium van Kjell Mørk Karlsen. Schitterend project met dit mooie oratorium, met aan het orgel Gert Amerlinck en recitant Ilse Uitterlinden; dit alles omkaderd met prachtige foto's van Lieve Blancquaerts Birth Day.
Kamerkoor Koriolis trekt naar Oslo (NOR) op 9 december om samen met Oslo Chorale Selskap dit mooie werk uit te voeren, nadien te horen en te zien in Lede op 15 december en in Gent op 16 december in het bijzijn van de componist himself.
Tot dan!

Nieuwe website

Share:

Nog steeds www.koriolis.be, maar vanaf nu in een nieuw jasje!

  • bestel online je tickets
  • bekijk foto's en beluister fragmenten van onze voorbije concerten
  • En nog veel meer!

Benieuwd naar onze volgende plannen? Check regelmatig onze nieuwspagina voor de laatste nieuwsberichten.
En vergeet ons niet te volgen op Facebook!

The King's Singers

Share:

Kamerkoor Koriolis had de eer om een masterclass met The King's Singers te volgen in Venlo (NL). We mochten zelfs even mee op het podium om samen "A Thanksgiving" uit te voeren, een werk van Bob Chilcott. Een geweldige ervaring!